Velen van ons zullen de huidige crisis als een tsunami ervaren, en nog steeds het gevoel hebben in onbekende wateren terecht te zijn gekomen. We leven in een tijd van grote veranderingen. Zoals bij elke grote transformatie navigeren we door een periode van stress, angst en onzekerheid, voordat we ons evenwicht terugvinden.

De reden voor deze stress zijn evident. Wij mensen zijn sociale dieren. In een wereldwijde lockdown voelen wij ons niet thuis. Sommigen noemen de situatie waar we ons nu in bevinden het grootste psychologische experiment dat de wereld ooit heeft gezien. Opgesloten met weinig sociale nabijheid, gevuld met zorg voor onze dierbaren, onzekerheid over onze banen en onze toekomst… en natuurlijk, vastgelijmd aan onze smartphones die nooit een negatieve krantenkop lijken te missen. Niets van dit alles is gezond.

We vergelijken tijden als deze met overboord gegooid worden, zonder reddingsvest. Het eerste dat we doen is in paniek raken. In die staat stoppen we met helder denken. We spartelen rond en maken onnodige bewegingen die onze overlevingskansen alleen maar verkleinen. Wat we missen is helderheid van geest – iets wat ons kan helpen om ons weer te concentreren en uit de paniek te komen, zodat we eindelijk de rationaliteit en de controle over onze beslissingen kunnen herstellen.

Daar willen wij je bij helpen

We zijn verheugd aan te kondigen dat Synctuition vanaf vandaag, tot 31 juli 2020 volledig gratis te gebruiken is voor iedereen in Nederland. Je hoeft daar alleen maar de app voor te downloaden, je aan te melden, en je kunt hem gebruiken.

Download Synctuition app now
PlayStore GooglePlay

Meer dan 100 unieke, rustgevende audio-ervaringen

Synctuition is in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld in Estland, een land dat bekend staat als een van Europa’s grootste innovatiecentra. De app biedt een unieke combinatie van mindfulness, ontspanning, en beleving en is bovendien de eerste ter wereld die dat met de verbazingwekkende kracht van 3D-geluidstechnologie combineert. Een ervaring met Synctuition is niet te vergelijken met meditatieve ontspanning: het biedt de meest meeslepende mentale ervaring van alle mindfulness-producten ter wereld.

Synctuition heeft meer dan 100 speciale rustgevende audiotours die met 3D-geluidsgolven de hersenactiviteit stimuleren, de zintuigen kalmeren en gedachten afleiden van de alledaagse zorgen. Door middel van een 25 minuten durende ontspanningssessie is het mogelijk om het lichaam een noodzakelijke “dosis nieuwe energie” te geven door simpelweg te ontspannen. Dat zorgt voor betere en diepere slaap, waardoor je optimaal voorbereid bent op de uitdagingen van iedere nieuwe dag.

Synctuition is gebaseerd op de resultaten van 106 wetenschappelijke onderzoeken en h eeft al miljoenen gebruikers over de hele wereld bereikt. In mei 2020 zijn we zelfs tot in de de top 3 van populairste mindfulness-apps in de Verenigde Staten gegroeid. Dit zeggen we niet om op te scheppen – in tegendeel. We zijn absoluut vereerd door de vele dagelijkse berichten die we ontvangen van gebruikers, en de positieve impact die Synctuition heeft gehad op hun leven, en het bevestigt hoe de applicatie mensen helpt om hun stressniveau te verminderen, helder en positief te denken en beter te slapen. Het maakte het ook een eenvoudige beslissing, om deze technologie juist nu gratis aan te bieden. 

Positiviteit, nu en in de toekomst

Terwijl de lockdown regels voorzichtig worden versoepeld, blijft de stress bestaan, vanwege de onzekerheden over het herstel van de samenleving. Talloze wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat negativiteit en stress het menselijke immuunsysteem verzwakken. Daarom zijn we op een wereldwijde missie om positiviteit te verspreiden. Op dit moment is het behoud van geestelijke gezondheid en het bereiken van innerlijke rust en evenwicht belangrijker dan ooit.

Bij Synctuition geloven we dat geestelijke gezondheid een wereldwijd probleem is waar we nog jaren mee te maken zullen hebben. Nu, meer dan ooit, is het belangrijk dat we dit samen aanpakken! Omdat we het gevoel hebben dat dit een wereldwijd probleem is, hebben we besloten om de app niet alleen gratis te maken in Nederland, maar ook in 12 andere landen over de hele wereld.

Dit is onze missie: het helpen verbeteren van de wereldwijde geestelijke gezondheid.

Samen streven naar meer positiviteit

Bewustwording van de geestelijke gezondheid is een grote opdracht en we kunnen het niet alleen. Voordat we de geestelijke gezondheid aanpakken, moeten we de wereldwijde mentaliteit verschuiven van verslagenheid en negativiteit naar hoop en positiviteit. Hier willen we ons voor inzetten: 

Op 24 juni 2020 moedigen we iedereen aan om zich aan te sluiten bij onze wereldwijde oproep om een vriendelijk, positief gebaar te maken naar hun vrienden, familie of een volslagen vreemde. Lees meer over ons wereldwijde initiatief door onze 24 uur van positiviteit-website te bezoeken en deel te nemen aan het Facebook-evenement.

Join Facebook Event

 

De geschiedenis heeft aangetoond dat wanneer de tijden moeilijk worden, mensen de neiging hebben om samen te komen en elkaar te steunen. We hopen dat ons kleine, maar tijdige gebaar zoveel mogelijk mensen in Nederland zal helpen om hun geestelijke gezondheid te behouden en te gedijen in de onzekere tijden die voor ons liggen.

Ook jij kunt helpen in onze wereldwijde missie door deze blog, onze app en onze boodschap van positiviteit en hoop te delen met iedereen die je kent. Zo bouwen we samen aan een veel sterkere en gezondere wereld.

Gebruik bij het delen de hashtags #synctuition #24hPositivity #syncforpositivity

Blijf positief!

De Synctuition Founders

Download Synctuition app now
PlayStore GooglePlay

P.S De app werkt gratis voor iedereen die fysiek aanwezig is in Nederland en zich aanmeldt voor een gratis Synctuition-account.